Werken bij Smulweb

10 december 2018
|

Vacature webdesign stagiair(e)

Volg jij een opleiding op MBO of HBO niveau in de richting van multimedia design en heb je affiniteit met food? Grijp dan nu je kans! Voor Smulweb.nl en het Smulweb magazine zoeken we een creatieve en vindingrijke stagiair webdesign met kennis van o.a. HTML5. Tijdens de stage word je betrokken bij alles wat komt kijken bij het maken van (online)campagnes en uitgeven van een magazine. Het is niet nodig om kennis te hebben van alle onderstaande programma’s. We willen je graag helpen en zijn opzoek naar jouw creatieve invulling; heel leerzaam dus! Dat je van lekker eten en kokkerellen houdt is natuurlijk wel een must!

Smulweb is een online community waar dagelijks door enthousiaste Smulwebbers nieuwe recepten, artikelen en recensies worden geplaatst. De site wordt maandelijks bezocht door ruim 2,5 miljoen mensen en is tevens genomineerd tot populairste website van het jaar 2018!

Wij zoeken iemand die:

 • een MBO of HBO opleiding in de richting multimedia design volgt;
 • houdt van eten en drinken, koken, bakken;
 • van aanpakken weet;
 • creatief kan vormgeven;
 • projectmatig kan werken;
 • een teamplayer is;
 • leergierig is.

Ervaring met Adobe Creative cloud, Responsive Design, HTML5, CSS3, WordPress, UX Design en Javascript is een pré.

Wat bieden wij:

 • stagevergoeding;
 • een leerzame stage met verantwoordelijkheid en een hele hoop eigen inbreng;
 • elke dag een verse lunch;
 • samenwerken met een gezellig team.

Interesse? Stuur een mail met motivatie en CV naar Brigitte van Wegen: brigitte@smulweb.nl