Nieuwste aanbiedingen

8x Smult met het boek ‘Smokey Goodness 3’

Nu €39,95 i.p.v. €68,59 incl. verzendkosten

Het nieuwste BBQ kookboek van Jord Althuizen; Smokey Goodness 3. Naast pork, chicken, fish en desserts is er ook aandacht voor de Zuid-Afrikaanse braai. Ontvang nu 8x Smult + Smokey Goodness 3 voor maar €39,95!

Ga naar actie »

8x Smult met kookboek ‘Basics to Brilliance’ cadeau

Van € 78,60 voor € 39,95 incl. verzendkosten

Dit kookboek is onmisbaar in jouw keuken. Met meer dan 200 recepten leert Donna Hay je van elk basisgerecht iets bijzonders te maken. Voor slechts € 39,95 ontvang je nu 8 nummers Smult en deze bestseller.

Ga naar actie »

5x Smult voor € 19,95

Korting op je abonnement

Het leukste kooktijdschrift met inspirerende, maakbare en overheerlijke recepten. Elk kwartaal verschijnt er weer een nieuw nummer, zodat je weer een seizoen lang vol inspiratie kan door kokkerellen. Reageer snel en ontvang het eerstvolgende nummer thuis.

Bestel nu»

Smult, het kooktijdschrift

Voorproefje Smult

Smult is hét kooktijdschrift met lekkere en maakbare recepten voor thuiskoks. Het tijdschrift verschijnt ieder kwartaal met verrassende recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Bekijk hieronder de preview van het nieuwste nummer.

Chefs in Smult 19:

“Voor mij is het de ultieme luxe om een dagje te kunnen rommelen in de keuken – lekker koken voor mijn gezin.” Annabel Langbein
“Het is zo tof om de markten te bezoeken en daar te observeren hoe de bevolking aan de slag gaat met de producten van het land.” Simone van der Berg
“Sommige recepten zijn klassiekers, van Ierse oma op buurvrouw doorgegeven, die zijn me veel waard.” Yvette van Boven

Smult aanvragen